logo Olde Veste

160 pupillen volgden Heerenveen clinic

Nieuwsbericht

Zo’n 160 F- en E-pupillen van d’Olde Veste’54 namen woensdagmiddag 30 maart deel aan de SC Heerenveen clinic. Deze clinic werd aangeboden door C1000 Teun van Etten. Teun van Etten aanschouwde zelf de oefeningen en verrichte de aftrap. 80 F-pupillen gingen om 13.30 uur van start met diverse oefeningen. Om 15.30 uur volgden 80 E-pupillen de clinic.

Het weer werkte prima mee: een heerlijke temperatuur en een flauw zonnetje. De clinic stond onder leiding van oud-Heerenveen speler Maarten de Jong. Met zijn team en dankzij begeleiders van OV A1 werden diverse spelonderdelen uitgezet. Dribbelen, slalom, de bal door de gaten van een C1000 pop schieten, hard schieten, waarbij de snelheid werd gemeten, afwerken op doel en een partijtje stonden op het programma.

De pupillen kregen een boekje, waarin de punten werden bijgehouden. Wie meer dan 400 punten had behaald, mocht het Junior Heroes t-shirt houden. Wie dat aantal niet haalde, ging echter niet met lege handen naar huis. Iedereen kreeg na afloop een tas met daarin gadgets van SC Heerenveen mee naar huis.

 

Meer foto’s van deze geslaagde clinic/middag staan in het fotoalbum

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top