logo Olde Veste

A1 loopt voor goed doel

Nieuwsbericht

Het team van A1 van d’Olde Veste’54 heeft looptrainingen gevolgd, waarmee geld werd ingezameld voor een goed doel: een aanstaande blindengeleide hond adopteren. Deze actie is een initiatief van Stichting Run for Life Steenwijk. Behalve A1 hebben andere verenigingen het goede doel gesteund en zo werd in totaal € 5.000,- bijeen gebracht.

Op dit moment is het bestuur van de stichting op zoek naar een nieuw project. Het bestuur heeft gemeend een project dicht bij huis uit te zoeken want er zullen in de regio Steenwijk vast kleinschalige projecten of initiatieven zijn die wellicht door de bezuinigingen uit Den Haag wel eens een financiële meevaller kunnen gebruiken om eens iets extra´s te doen!

Wie een suggestie heeft, kan een mail sturen naar runforlifesteenwijk@gmail.com met de motivatie en hoe het geld besteed zal gaan worden. 

 Uit de voorgestelde initiatieven worden dan één of meer projecten gekozen waarvoor de stichting Run for Life Steenwijk zich de komende periode in zal gaan zetten.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top