logo Olde Veste

Extra verrassing voor Pupil van de Week

Nieuwsbericht

Pupil van de Week Haris Kahrimanovic kreeg zaterdagmiddag een extra verrassing. Teun van Etten van de gelijknamige C1000 wilde met eigen ogen zien hoe de voetbalplaatjesactie bij de vereniging leeft. Hij volgde de wedstrijd van het eerste tegen Viboa en vooraf overhandigde hij Haris een waardebon, waarmee de pupil volgende week 10 zakjes met voetbalplaatjes in de supermarkt mag ophalen. Ook mag hij een poster bestellen.

De voetbalplaatjesactie kent een uitstekende start. Iedere speler spaart de plaatjes en al in de eerste week werd er al volop geruild. ‘Ik heb nummer 766 dubbel, heb je die al? Wie is dat? Hé, die ken ik wel. Die zit bij mijn vriendje in de klas…’ Er vallen geen namen zoals Robben, Van Persie, Sneijder, Stekelenburg, maar namen als Veen, Lampe, Lugtmeijer, Pen en Otten, de lokale helden.

In de supermarkt en bij de vereniging zijn alleen maar positieve reacties op deze actie. Het is dringen voor de posters met daarop alle gezichten. In de kantine en in de supermarkt.

Later volgen ruilmiddagen bij de C1000 en bij d’Olde Veste en vv Steenwijk.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top