logo Olde Veste

Primeur actie C1000 Teun van Etten voor voorzitters

Nieuwsbericht

De voorzitters van vv Steenwijk, Martin van de Par, en d’Olde Veste’54, Jan Broer, hadden donderdagavond de primeur van een ludieke actie. Zij namen de eerste fotoalbums van de voetbalplaatjesactie van C1000 Teun van Etten in de supermarkt in ontvangst. Maandag 14 maart gaat de actie in de supermarkt aan Het Schar van start.

Ze waren vers van de pers. Teun van Etten is bijzonder trots op deze actie. ‘Ik heb respect voor de verenigingen die op een korte termijn de fotoshoots moesten organiseren. Want het gaat wel om 78 teams en 916 leden, die meedoen aan dit album.’

De voorzitters waren blij verrast met het fotoalbum, dat maar liefst 116 pagina’s telt. Want het unieke is, dat twee verenigingen in 1 album komen en dat komt in het land niet vaak voor. Martin van de Par: ‘Dit is een prachtig voorbeeld van samenwerking tussen een ondernemer en twee verenigingen. Dat moet je koesteren.’ Jan Broer: ‘Alle gezichten van twee verenigingen krijgen een plekje in 1 album. Dat wordt echt een bewaarnummer. Het wordt een historisch document.’

Alle voetballers van de verenigingen, die in het album staan afgebeeld, krijgen het album gratis aangeboden. Deze liggen zaterdag 12 maart in de clubgebouwen klaar. De leiders delen per team de albums uit.

En dan, vanaf maandag 14 maart, kunnen de leden en andere belangstellenden gaan sparen voor de eigen lokale helden. De actie duurt tot en met 7 mei, dus 8 weken. In deze periode zijn er meer dan 1 miljoen stickerplaatjes beschikbaar voor iedereen die graag het verzamelalbum vol wil sparen. De plaatjes zitten per 7 stuks in een pakje, dat bij iedere € 10,- aan boodschappen verstrekt wordt. In de losse verkoop kosten de voetbalplaatjes € 0,50. Fotoalbums zijn ook los verkrijgbaar.

Daarnaast krijgt de klant wekelijks bij diverse actieartikelen gratis pakjes met stickers. Hierdoor wordt het sparen nog een stuk aantrekkelijker. Is het boek na 8 weken nog niet vol, dan organiseert C1000 Teun van Etten in de winkel een extra ruilbeurs. Ook worden er tijdens de actieperiode ruilmomenten georganiseerd bij de beide verenigingen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top