logo Olde Veste

Richard de Boer nieuwe trainer 3e elftal

Nieuwsbericht

De technische commissie heeft overeenstemming bereikt met Richard de Boer als trainer voor de 3e selectie in het nieuwe seizoen. Hiermee geeft de TC gehoor aan de wensen het 3e naar een hoger niveau te tillen. Richard is in het bezit van TC2 en is momenteel trainer bij vv de Blesse waar hij hoofdjeugdtrainer/jeugdcoördinator is.

Als speler heeft hij onder andere bij vv Steenwijk en d’Olde Veste gespeeld. Na zijn actieve periode als voetballer is Richard het trainersvak gaan oppakken. De afgelopen jaren is hij trainer geweest van vv Boijl 1, DVSV Darp 1, tevens is hij sinds 6 jaar trainer/coach van Koninklijke Marechaussee voetbalteam.

 Wij heten Richard van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij d’Olde Veste.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top