logo Olde Veste

Voorbereidingen Toren Trophy in volle gang

Nieuwsbericht

 

Over elf weken zal de 3e editie van de Toren Trophy van start gaan en zal de competitie 2010-2011 zijn afgerond. De mogelijkheid is wel aanwezig dat ons eerste elftal op de 2e speeldag van het toernooi de laatste wedstrijd moet spelen in de nacompetitie om promotie naar de Hoofdklasse wellicht mogelijk te maken als Urk kampioen wordt in de eerste klasse.

Terugkijkend naar vorig jaar dan kunnen we spreken van een gedeeld succes. Een gedeeld succes omdat we noodgedwongen moesten samenwerken met v.v. Steenwijk, want er was een start gemaakt met de aanleg van de kunstgrasvelden. Het woord “noodgedwongen” heeft voor velen iets negatiefs in zich, maar we waren uitermate tevreden over de samenwerking met v.v. Steenwijk en over het kunstgras alleen maar lof.

De voorbereidingen voor de 3e editie (2 t/m 5 juni) zijn in volle gang en binnenkort zullen wij als vereniging weer een beroep doen op de broodnodige vrijwilligers om de uitvoering van het toernooi mogelijk te maken. Gezien de ervaringen zal het niet storm lopen, maar diegenen die dit toernooi in de laatste twee jaar mede mogelijk hebben gemaakt hebben een bijzonder leuk lang weekend meegemaakt. Aanmeldingen als vrijwilliger zijn altijd welkom bij de kantinecommissie, de scheidsrechterscommissie en bij de Toren Trophy commissie.

Momenteel hebben 29 teams zich aangemeld en dat betekent dat we op dit moment 481 gasten verwachten, wetende dat inschrijvingen voor dit toernooi nog enkele weken mogelijk is.

Het deelnemersveld bestaat uit de volgende 18 verenigingen die met 1 of meerdere teams zullen deelnemen. Opvallend is dat Lundtofte Boldklub uit Denemarken net als vorig jaar weer met meerdere jeugdteams naar Steenwijk zal afreizen.

1 Denemarken Lundtofte Boldklub 10 Duitsland   SG Felde/Stampe  
2 Denemarken Vivild IF 11 Duitsland SV Ellingen
3 Denemarken Vorup FB 12 Duitsland FC Türkiye
4 Duitsland DJK SV Thomasstadt Kempen 09 13 Duitsland FC Elmshorn
5 Duitsland ESV GWR Meiderich 14 Nederland A.S.C. Nieuwland
6 Duitsland FC Niederlinxweiler 15 Nederland S.C. Groessen
7 Duitsland FC Marbeck 16 Nederland SV Baarn
8 Duitsland JSG Neuenkirchen 17 Nederland V.V. Limmen
9 Duitsland SF Schledehausen 18 Nederland DOS’19
               

 

Binnenkort zal de jeugdcommissie worden benaderd om de deelnemende jeugdteams vast te stellen.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.torentrophy.nl

Toren Trophy commissie

 

 

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top