logo Olde Veste

200 leden volgen FC Zwolle-FC Den Bosch

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 was vrijdagavond goed vertegenwoordigd tijdens de wedstrijd FC Zwolle-FC Den Bosch. Negen spelers van C1 fungeerden als ballenjongens, maar voor de wedstrijd mochten 25 Olde Veste leden (van de teams C1, C2 en D4) de vlag van FC Zwolle op de middenstip spannen. De ballenjongens zwaaiden met de FC Zwolle vlag bij opkomst van de spelers.

Daarna voegden zij zich tot het vak waar ook leden van andere Olde Veste teams de wedstrijd volgden. In totaal waren zo’n 200 Olde Veste spelers aanwezig. Een spandoek van d’Olde Veste prijkte achter het doel.

Er waren meer Steenwijkers aanwezig. Ook het college van burgemeester en wethouders van Steenwijkerland was uitgenodigd deze wedstrijd bij te wonen. Op het billboard kwam regelmatig de melding ‘FC Zwolle heet gemeente Steenwijkerland van harte welkom in het stadion.’ Kortom, prachtige promotie voor Steenwijkerland, Steenwijk en d’Olde Veste’54.

Foto’s van Jacob Westra van de happening staan in het fotoalbum.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top