logo Olde Veste

Bezoekersaantal website opnieuw fors omhoog

Nieuwsbericht

De site van d’Olde Veste’54 wordt steeds beter bezocht. Er is het afgelopen jaar een stijging te zien van 1200 naar 1700 bezoekers per week (!). Uit de statistieken blijkt dat bezoekers in het weekeinde vooral de pagina van de uitslagen lezen. Maar ook de diverse berichten worden druk bezocht. Wekelijks zijn er mensen uit dertien verschillende landen die de informatie over onze club tot zich nemen. België, Duitsland en het eiland voor de kust van Scheveningen behoren tot de top drie.  Leuk is om te zien dat er een vaste lezer in Canada is die de verrichtingen van (waarschijnlijk zijn jeugdliefde) blijft volgen. ´Het streven is om dagelijks één of twee berichten te publiceren. En dat lukt´, zegt webmaster Wilko Aardema, tevens lid van de PR- en communicatiecommissie. ´Er is medewerking van iedereen binnen de vereniging die een functie heeft. Dat bleek al snel na de lancering van de vernieuwde site in september 2010. De site is dit jaar gaan leven. Bij de leden, bij het kader, enzovoorts. Dus een compliment aan iedereen die hieraan meewerkt.´

Achter de schermen is de PR- en communicatiecommissie druk bezig om de site nog meer te optimaliseren. ‘Er komt een verfrissende lay-out en er komen meer functies.’ Verder wordt er binnenkort de nieuwsbrief gelanceerd. ´Het laatste nieuws over de vereniging komt in een overzicht bij iedereen die zich hiervoor aanmeldt´, licht Wilko Aardema toe.

Voor de geïnteresseerden: hieronder de statistieken:

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top