logo Olde Veste

C1000 Teun van Etten shirtsponsor 2e team

Nieuwsbericht

C1000 Teun van Etten ziet toekomst in de beloften van d’Olde Veste’54. De supermarkteigenaar aan Het Schar in Steenwijk is niet alleen sponsor geworden van de allerkleinste talentjes van vv d’Olde Veste’54, de Magic Mini’s, maar ook van het tweede team van de voetbalvereniging. Zaterdag 2 april overhandigde Teun van Etten de nieuwe shirts voor de succesvolle spelers van het tweede. Dit team speelt in de Reserve Hoofdklasse, het hoogste niveau voor tweede elftallen, en is koploper. Het team is 2 april ook nog periodekampioen geworden en mag zelfs in de nationale bekercompetitie uitkomen. Foto’s van de overhandiging én de wedstrijd staan in het fotoalbum.

C1000 Teun van Etten is de komende vier jaar sponsor van dit team. Momenteel heeft C1000 Teun van Etten de succesvolle voetbalplaatjesactie, die aanslaat bij de jeugd, ouders en senioren van d’Olde Veste. Onlangs werd de door C1000 Teun van Etten aangeboden SC Heerenveen clinic gehouden, waaraan maar liefst 160 F- en E-pupillen deelnamen.

Later dit seizoen zullen de Magic Mini’s hun shirtjes van de ondernemer ontvangen. ‘Bendeleider’ Feije Meijer en Teun van Etten zullen een geschikte datum prikken.

 

Voorzitter van de sponsorcommissie, Harry van Dalfsen, bedankt sponsor Teun van Etten.

 

 

 

Staand van links naar rechts: Teun van Etten (sponsor), Gerjan van der Hoogen (trainer), Karst Kuilder (leider), Melvin Achter, Vincent Jansen, Rick van Oudheusden, Jesper Huisman, Robert Struik, Jacco Schaap, Martijn Romkema, Sander Couperus, Christian de Vries, Jonathan van Noorloos, Lars Pen, Ruben Roemeling, Jansje Mulder (leidster) Jan Mulder (grensrechter);

Gehurkt van links naar rechts: Paul Hilbink, Bas Holleboom, Chiljon van Dalfsen, Ruweal Heymans, Richard Strijker, Tieme Smook, Tim Grasmeijer.

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top