logo Olde Veste

Eerste ruilbeurs groot succes

Nieuwsbericht

De eerste ruilbeurs van de voetbalplaatjesactie van C1000 Teun van Etten, vrijdag 15 april, in het clubgebouw van d’Olde Veste’54 was een groot succes. Meer dan 100 plaatjesjagers kwamen op deze beurs af, die werden verwelkomd door Teun van Etten persoonlijk, die elke bezoeker ook nog eens op een pakje met plaatjes trakteerde. Van jong tot oud, blauwgeel en roodwit. Ludiek was de actie van de roodwitters Wilma Boschman, Wibo Brandsma, Nick Jansen en voorzitter Martin van de Par om in het roodwitte shirt te verschijnen.

Volle tupperwarebakjes, talloze elastiekjes en lijsten sierden de tafels. ‘Mooi, je hebt me goed geholpen.’ ‘Dat schiet mooi op’ waren vele kreten tijdens deze beurs en duizenden nummers werden opgenoemd.

Dankzij de ruilbeurs zijn de eerste fotoalbums vol geraakt!

Later volgt er nog een ruilbeurs in het clubgebouw vv Steenwijk.

Hieronder een impressie:

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top