logo Olde Veste

Olde Veste opnieuw zaalvoetbalkampioen in Oldemarkt

Nieuwsbericht

 

Donderdagavond 31 maart heeft het zaalvoetbalteam van d’Olde Veste’54 in Dalzicht in Oldemarkt de beslissende wedstrijd tegen De Frieseweg met 4-3 gewonnen. Door deze uitslag, een gelijkspel was ook genoeg, werd het team voor de derde keer op rij kampioen.

Het team bestond uit de volgende spelers: Tim Groenink, Raymond Fokkert, Ronald Smit, Dennis Smit, Gerrit Kool, Mario Louwrink, Bas van der Ploeg, Bob Haanstra, Alexander en Adriaan Lampe en good old  Johan Dolstra.

Op dinsdag 5 april is het  zaalvoetbal in Oldemarkt afgesloten met een onderling toernooi.  Het team van d’Olde Veste werd ook hier weer de winnaar. Bij de prijsuitreiking werd naast de eerste prijs van de avond ook de wisselbeker uitgereikt, die nu na 3 keer winst op rij definitief bij d’Olde Veste blijft.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top