logo Olde Veste

OV 1 speelt gelijk tegen Blauw Wit

Nieuwsbericht

Het eerste van d’Olde Veste heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Blauw Wit’34 in Leeuwarden niet weten te winnen. Het werd 1-1. De eerste helft was er een met weinig kansen. Blauw Wit hield het veld klein en hield veel mensen achter de bal. OV had een paar kansen om op voorsprong te komen.

In de tweede helft werd Mans Loman als extra spits ingebracht om een doelpunt te forceren. Echter, het doelpunt viel aan de andere kant: 1-0 (55e minuut). Acht minuten voor tijd viel de gelijkmaker. De keeper van Blauw Wit liet de bal los, in de kluwen van spelers wist Clint Kruisweg raak te schieten. In de resterende speeltijd zat er niet meer in.

De kansen op de titel zijn hiermee wel geslonken. OV staat nu 8 punten achter op koploper SV Urk.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top