logo Olde Veste

Speler van Cor Bakker toernooi 2008 tekent bij Ajax

Nieuwsbericht

Dat het Cor Bakker C1/KiKa toernooi over een prima scoutingcommissie beschikt, werd de afgelopen tijd duidelijk. Tijdens het toernooi van 2008 werd Volendam-speler Mitchell Dijks tot beste speler van het toernooi gekozen. Inmiddels drie jaar later is de speler ook in Amsterdam opgevallen.

Hij tekende een contract bij Ajax dat loopt tot en met 30 juni 2012. De linksbenige speler was blij met zijn eerste profcontact. Hoofd van de Ajax-jeugdopleiding, Jan Olde Riekerink, sprak lovende woorden over de zeventienjarige linksback. ‘Je hebt onze verwachtingen overtroffen. Je hebt een enorme indruk gemaakt, als voetballer en als persoon. Je bent multifunctioneel, een echte teamspeler en creatief als verdediger.’

Zelf noemt de kersverse contractspeler het opkomen als zijn sterke wapen. Dijks speelde afgelopen seizoen in de B1 onder leiding van Robin Pronk. Daarvoor kwam hij uit voor Volendam waarmee hij in 2008 het Cor Bakker C1 KiKa toernooi in Steenwijk won.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top