logo Olde Veste

Bestuur d’Olde Veste’54 kiest voor ander hoofdveld

Nieuwsbericht

 

Het bestuur van v.v. d’Olde Veste’54 heeft besloten om voor volgend seizoen het kunstgrasveld 2, naast het clubgebouw, als hoofdveld aan te merken. Jarenlang diende veld drie als hoofdveld, maar het bestuur ziet meer voordelen in veld twee als hoofdveld.

‘Ten eerste blijkt het natuurgrasveld nog altijd voor problemen te zorgen. Deze periode laat zien dat het veld te droog en te hard is voor goed voetbal. Daar komt bij dat het eerste team een technische en snelle ploeg is, die veel beter op kunstgras uit de voeten kan’, licht voorzitter Jan Broer toe.

Omdat veld twee is voorzien van een lichtinstallatie kan er ook ’s avonds gespeeld worden. ‘We willen graag meer publiek en sponsors naar de thuiswedstrijden trekken. Daarom denken wij er aan om het eerste team op zaterdag aan het begin van de avond te laten spelen, bijvoorbeeld om 18.00 uur. Dat geeft nog meer sfeer en uitstraling, ook voor de spelers zelf.’

Om veld twee als hoofdveld te laten fungeren, zullen er enkele technische aanpassingen moeten worden gedaan. ‘Aan de zijkanten is het zicht minder door de ballenvangers voor de pupillendoelen. Daar moeten we een oplossing voor zien te vinden. Daarnaast verhuist het scorebord en moeten de sponsorborden worden verplaatst.’

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top