logo Olde Veste

Cheque Elan Notarissen voor Goal4Kids

Nieuwsbericht

Joost Landman van Elan Notarissen overhandigde tijdens de rust van de wedstrijd d’Olde Veste’54-DZC’68 een cheque van 2.000 euro aan Henny Biemans, de voorzitter van Goal4Kids.

Het nieuwe pand werd aan De Vesting in Steenwijk werd vrijdagmiddag 20 mei officieel geopend. Joost Landman, is één van de notarissen, en nauw betrokken bij d’Olde Veste’54. Hij is leider van een jeugdteam geweest en is medesponsor van d’Olde Veste’54. Hij zocht een goed doel voor de giften en die vond hij: Goal4Kids, de stichting, die onder andere het Cor Bakker C1 KiKa-toernooi bij d’Olde Veste’54 organiseert en over een paar weken een sport- en speldag bij d’Olde Veste’54 houdt.

Genodigden voor de opening van het nieuwe pand mochten een donatie doen aan Goal4Kids. De stichting organiseert niet alleen (sport)evenementen voor kinderen, maar probeert ook op diverse manieren geld in te zamelen voor een goed doel. Eén van de projecten is Villa Parkzicht.

De Villa aan de Verlaatseweg in Steenwijk is een woonvoorziening voor ongeveer 12 verstandelijke gehandicapten in de leeftijd van 14 tot en met 23 jaar. Om met deze jongeren uit de directe omgeving van de Villa te kunnen komen, is een elektrische rolstoelfiets nodig. Stichting Goal4Kids gaat op diverse manieren proberen het aankoopbedrag bij elkaar te brengen.

Het bedrag van Elan Notarissen is al een stap in de goede richting. Henny Biemans was zeer verguld met de gift.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top