logo Olde Veste

d’Olde Veste’54 met team in 40+ competitie

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 is gestart met een team voor de 40+ competitie. In deze competitie wordt er gespeeld volgens de spelregels 45+ KNVB. Dit betekent op halve velden (zoals de e’s en f’s) met dezelfde regels, 6 veldspelers en 1 keeper. ‘Intussen hebben zich al 17 spelers zich opgegeven en we proberen om voor volgend seizoen met 2 teams uit te komen’, zegt Jan Henk Broekroelofs.

Naast d’Olde Veste’54 nemen ook vv Steenwijk, SVN (Nijeveen), Staphorst, Alcides met 2 teams deel aan deze competitie.

De eerstvolgende wedstrijden zijn op donderdag 12 mei om 20.00 uur bij vv Steenwijk. Er worden dan 3 wedstrijden tegelijk gespeeld.

Wie interesse heeft om mee te doen aan deze 40+ competitie kan zich opgeven bij de elftalleider. Spelers die niet meer in competitieverband spelen, kunnen contact opnemen met Karst Kuilder, kuild025@planet.nl, 06-18250498.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top