logo Olde Veste

DigiProm steekt Dames 1 en MC1 d’Olde Veste’54 in het nieuw

Nieuwsbericht

Het eerste team van d’Olde Veste’54 op de voorste rij met sponsors Fenneke en Wout Buitink, samen met Dames 1 en MC1.

 

Het Dames 1 team en het MC1 team van d’Olde Veste’54 hebben zaterdag nieuwe kleding ontvangen dankzij sponsor speciaaldrukkerij DigiProm. Het gaat om trainingspakken, inloopshirts en coachjassen. Afgelopen zaterdag werd de kleding vlak voor de wedstrijd van het eerste team van d’Olde Veste’54 tegen Leeuwarden Zwaluwen gepresenteerd, waarbij de hoofdmacht van d’Olde Veste’54 een erehaag – met een roos voor elke speelster- vormde.

De erehaag van de spelers van het eerste team voor de teams Dames 1 en MC1.

Hoger niveau
De presentatie is het resultaat van het streven van d’Olde Veste’54 om de damesafdeling op een hoger niveau te brengen. ‘De doelstelling van de heren van d’Olde Veste’54 om zo hoog mogelijk te spelen willen we doortrekken naar de meisjes- en damesafdeling. Dat moet lukken, nu er 150 dames/meisjes in 9 teams spelen’, zegt voorzitter Jan Broer.

Dames 1 en MC1 gezamenlijk.

 

B-competitie
Hij is daarom zeer blij met een B-meisjescompetitie, die volgend seizoen van start gaat met een d’Olde Veste’54 MB1-team. Het huidige MC1 team vormt de basis voor dat team. Het B-meisjesteam is volgens Broer voor de toekomst een uitkomst. Vanaf 16 jaar kwamen de meisjes terecht in de seniorencompetities met volwassen dames. Velen hadden het daar moeilijk mee en haakten op dat moment af. Daar komt nu verandering in. ‘Talentvolle speelsters kunnen straks vanaf de jongste jeugd in passende competities bij ons spelen.’

Het Dames 1 team.

 

Het MC1-team, dat de basis is voor het toekomstige MB1-team.

 

DigiProm
Deze doelstellingen spraken Wout Buitink van speciaaldrukkerij DigiProm aan. Wout is zelf leider van D1 van d’Olde Veste’54 en is enthousiast over de ambities van de vereniging. Het bedrijf is sinds 2009 gevestigd aan Dolderweg 23c in Steenwijk. Onder de naam DigiProm (Digitale Promotie) worden onder andere spandoeken, behang, presentatiewanden, carwrapping, belettering, makelaarsborden, stoepborden, banners, reclame, posters, vloergraphics en wegbewijzering aangeboden. DigiProm beschikt over een ruim assortiment promotioneel textiel en werkkleding, maar ook sportkleding en zeilkleding behoren tot de mogelijkheid. ‘Vanzelfsprekend worden deze artikelen voorzien van bedrijfslogo’s en/ of, individuele namen met één van de bestaande druktechnieken of door middel van een transfer uit de nieuw aangeschafte digitale printer’, licht Wout Buitink toe.

Van links naar rechts: voorzitter van d’Olde Veste’54, Jan Broer, Wout Buitink, voorzitter van sponsorcommissie, Harry van Dalfsen, en Fenneke Buitink.

 

Voorbeeld
Het pand aan de Dolderweg wordt gebruikt als voorbeeld. Aan de buitenzijde zijn allerlei soorten beletteringen, spandoeken, reclameborden en floorgraphics aan gebracht om de potentiele klant te laten zien welke mogelijkheden er voor buitenreclame zijn. Binnen in de entree hangen en staan voorbeelden van banners en canvasdoeken. Tevens is daar een breed assortiment promotionele en werkkleding te bewonderen. Een deel van deze collectie is voorzien van de verschillende druktechnieken.

3D
DigiProm beschikt over diverse software waarmee ontwerpen gemaakt kunnen worden om de wensen van de klanten uit te voeren. Altijd door middel van een voorstel, gevisualiseerd zo mogelijk in 3D, zodat duidelijk is hoe de promotionele uiting(en) er uitgaan zien in het echt.

Wout en Fenneke Buitink door de erehaag.

InduProm
DigiProm is onderdeel van InduProm. Hier worden met name relatiegeschenken en promotionele producten bedrukt. ‘De producten worden aangeleverd door groothandelaren en importeurs van relatiegeschenken. Na het uitpakken worden de artikelen, grotendeels handmatig, bedrukt. Na het bedrukken worden de artikelen weer ingepakt en verstuurd’, licht Wout Buitink toe.

Voor meer informatie over DigiProm: www.digiprom.nl.

Meer foto’s van Jacob Westra over deze presentatie staan in het fotoalbum.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top