logo Olde Veste

E1 heeft het niet meer in eigen hand

Nieuwsbericht


Bij winst tegen directe concurrent Heerenveen E1, dinsdagavond 17 mei, had d’Olde Veste E1 thuis kampioen kunnen worden. Echter, E1 liep tegen een nederlaag op: 1-2. Hierdoor heeft Heerenveen een verliespunt minder en heeft OV E1 het niet meer in eigen hand. Zaterdag speelt E1 thuis tegen Flevo Boys en is afhankelijk van misstappen van Heerenveen E1, dat nog 2 wedstrijden heeft te gaan.

Het duel was in de eerste helft gelijkopgaand. Heerenveen en Olde Veste hadden beide voldoende kansen. Alleen Heerenveen wist hieruit te scoren: 0-1 in de 8e minuut. Pech achtervolgde Olde Veste door in 1 minuut de lat én de paal te raken.

In de tweede helft speelde Heerenveen met veel spelers achter de bal en loerde het op de counter. Olde Veste was constant in de aanval, maar stuitte vaak op de uitstekende keeper van Heerenveen. Uit een counter was het raak voor Heerenveen: 0-2. Met nog 10 minuten te gaan gaf Olde Veste gas. Er was nog hoop op een gelijkspel na de verzilverde strafschop door Thomas in de 18e minuut: 1-2. In de slotfase werden kansen gemist of de keeper stond (weer) in de weg en ook uit de vele hoekschoppen ‘viel’ de bal niet goed.

De teleurstelling dropen van de gezichtjes af na het eindsignaal, maar ze konden toch met opgeheven hoofd de kleedkamer opzoeken na een prima seizoen, waarin tot vandaag niet werd verloren.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top