logo Olde Veste

E8 kampioen

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 heeft zaterdag haar tweede kampioen gehuldigd. Na het 4e is E8 kampioen geworden. Het moest winnen van Steenwijkerwold E3 en dat deed het. De jongens maakten er een spannende wedstrijd van. Na 0-1 werd het 2-1.

Meer foto’s van Jacob Westra van het kampioenschap van E8 staan in het fotoalbum.

Wat deden de andere teams, die nog zicht hadden op het kampioenschap?

 

Wat deden de andere teams, die nog zicht hadden op het kampioenschap?

D2 won met maar liefst 7-0 van directe concurrent HZVV D2. Zaterdag speelt het de uitwedstrijd tegen een andere directe concurrent: WIJC D1.

E1 is de nieuwe koploper na de 0-6 winst op de koploper tot deze zaterdag Joure E1. Dinsdag 17 mei kan E1 kampioen worden als het thuis (aanvang 18.45 uur) Heerenveen E1 verslaat.

Koploper E6 won knap de uitwedstrijd van de nummer 3, FC Wolvega E4. Woensdagavond 18 mei speelt het de uitwedstrijd tegen Steenwijkerwold E2.

F9 had een spannende wedstrijd en won die uiteindelijk met 2-3 van Vitesse’63 F3. Zaterdag speelt het uit tegen BOZO F4, dat ook nog kans heeft op de titel.

Koploper F10 liet een steekje vallen. Het verloor thuis met 1-2 van directe concurrent FC Oldemarkt F5 en gaan nu samen aan kop. Zaterdag moet het uit spelen tegen OFW F3.

Koploper MC1 liet ook een steekje vallen. Het verloor met 1-3 van directe concurrent Genemuiden MC1 en heeft het kampioenschap niet meer in eigen hand. Zaterdag moet het uit tegen medekoploper Flevo Boys MC1.

Alle uitslagen en standen zijn hier te downloaden.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top