logo Olde Veste

Eerste nieuwsbrief

Nieuwsbericht


Vv d’Olde Veste’54 brengt haar eerste nieuwsbrief uit. De kersverse pr- en communicatiecommissie en het bestuur vinden deze manier van communicatie met leden, ouders, kaderleden en een ieder die geïnteresseerd is in de vereniging een belangrijk middel. Achter de schermen wordt ook hard gewerkt aan de vernieuwing van deze website. Na vele opmerkingen en suggesties van bezoekers is het tijd om de website te vernieuwen. Het streven is om voor het nieuwe seizoen de nieuwe website te lanceren.

Terug naar de nieuwsbrief. Deze wordt wekelijks, op donderdag, verstuurd: wie gebruik wil maken van deze nieuwsbrief kan zich aanmelden via http://www.oldevestenieuwsbrief.com.

Je dient dan je emailadres in te vullen en op te sturen. Meteen krijg je een bevestiging met een link om je daadwerkelijk aan te melden.

Wij hopen dat deze nieuwsbrief een aanwinst is en dat iedere geïnteresseerde dit initiatief op prijs stelt.

Het bestuur en de pr- en communicatiecommissie.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top