logo Olde Veste

F11 line-up bij Lucky Ajax

Nieuwsbericht


Het wordt een drukke voetbaldag, komende zaterdag. Liefhebbers van juniorenvoetbal op hoog niveau, komen aan hun trekken tijdens het Cor Bakker C1 KiKa-toernooi. Er komen C1 teams van betaalde voetbalorganisaties zoals SC Heerenveen/Emmen, De Graafschap, FC Zwolle, FC Utrecht, Vitesse/AGOVV en Almere City. Daarnaast komen topamateurverenigingen naar Steenwijk, zoals AFC, Alphense Boys, DOVO en ARC. Ook het KNVB JPN Noord -16 neemt deel en uiteraard onze eigen C1.

Tevens speelt het eerste team van d’Olde Veste thuis de tweede nacompetitiewedstrijd. DVS’33 uit de hoofdklasse is de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Wie dan nog niet genoeg van voetbal heeft: later op de dag zijn er wedstrijden in het kader van 25 jaar Biebtoernooi bij vv Steenwijk. Twee veteranenteams met veel (oud-)Olde Veste spelers nemen hieraan deel. Daarna spelen vele bekenden in het All Stars Biebteam tegen Lucky Ajax. Voorafgaand aan deze wedstrijd is er een line-up met het F11-team van d’Olde Veste. Dat zal ongetwijfeld een hele belevenis voor deze voetballertjes worden.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top