logo Olde Veste

Internationaal Toren Trophy toernooi bij d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Bij d’Olde Veste’54 is vrijdag 3 en zaterdag 4 juni het internationale Toren Trophy Euro Sportring toernooi. Maar liefst 27 verenigingen (bijna 500 gasten) komen met teams in de B-, C-, D- en E-categorie naar Steenwijk, waaronder 2 Deense, 1 Franse en 9 Duitse clubs.

De spelers arriveren donderdagmiddag 2 juni, waarna een gezamenlijk diner in De Meenthe is. Vervolgens is er een disco voor de spelers in het clubgebouw. Na de overnachting (de meesten in de RSG Tromp Meesters)  is om 9.00 uur de ceremonie en de presentatie van de teams.

Om 10.00 uur gaat het toernooi van start. Vrijdagavond is er voor de deelnemers discozwemmen in De Waterwijck. Zaterdag om 10.00 gaat het toernooi verder en later op de dag zullen de winnaars bekend zijn. ’s Avonds is er een disco in het clubgebouw en na de 3e overnachting zullen de deelnemers zondag 5 juni huiswaarts keren.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top