logo Olde Veste

Ook F10 kampioen!

Nieuwsbericht

F10 is kampioen geworden! Het won met maar liefst 1-16 uit tegen OFW F3 en door de nederlaag van concurrent Oldemarkt F5 bij MSC F7 werd het kampioen. Leider Lucas Ellen en trainer Erik Nieuwenhuis en spelers: van harte gefeliciteerd. De laatste wedstrijd thuis tegen Meppel F8 van woensdag 25 mei gaat naar een nieuwe datum in de week van 30 mei.

B1 strandde in de halve finale tegen Be Quick 1887 B1. In een gelijkopgaande wedstrijd trok Be Quick aan het langste eind: 0-1.

E6 kwam zaterdag niet in actie. De kampioenswedstrijd tegen medekoploper Staphorst E3 zou op woensdag 25 mei worden gespeeld, maar gaat naar de week van 30 mei. De datum wordt eerdaags bekend gemaakt.

F9, dat moest winnen om nog aanspraak te maken op de titel, redde het niet. Tegen BOZO F4 werd het 4-0.

MC1 speelde een zinderende finale tegen Flevo Boys MC1 in Emmeloord. Kort voor rust werd bekend dat concurrent Genemuiden 1-1 gelijk had gespeeld dat 2 punten voorsprong op OV en Flevo Boys had. Op dat moment was de stand in Emmeloord ook 1-1. Mocht Flevo Boys winnen, dan werd het kampioen. Bij een gelijkspel werd Genemuiden kampioen. Olde Veste had ook nog zicht op de titel, maar dan had het met 3 doelpunten verschil winnen. In de tweede helft vochten beide ploegen er voor, maar er werd niet meer gescoord. Beide ploegen hadden niks aan dit resultaat. De titel ging naar Genemuiden en OV en Flevo Boys mogen de 2e plaats delen. Voor een uitgebreid verslag: zinderend slot MC1.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top