logo Olde Veste

OV wint bitterballentoernooi; beker opgedragen aan André van Veen

Nieuwsbericht


Zaterdag 28 mei werd er voor de 15e keer het TROOST/NEKEMAN toernooi gehouden bij Fc Meppel. Deze staat ook bekend als het bitterballentoernooi. d’Olde Veste neemt al 15 jaar deel aan dit toernooi (de drijfveer achter dit toernooi was André van Veen), maar wist nimmer als winnaar terug te keren naar Steenwijk. Door de verschillende activiteiten van het weekend van 28 mei in Steenwijk  was het niet eenvoudig om een team samen te stellen. En wat voor één….Dirk Harsevoort heeft namens het team de beker in ontvangst mogen nemen en hij heeft deze beker opgedragen aan … André.

Deelnemende ploegen waren ALL STARS van FC Meppel, Fc Meppel, HADA (Havelte/Darp) en d’Olde Veste’54.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top