logo Olde Veste

Zeeburgia wint Cor Bakker C1 toernooi

Nieuwsbericht


Zeeburgia is de winnaar van het vierde Cor Bakker C1 KiKa toernooi. Het versloeg in de finale Alphense Boys met 2-1. Opvallend was dat geen betaalde voetbalorganisatie de finale haalde. In de strijd om de 3e en 4e plaats trok wel een betaalde voetbalorganisatie, Almere City, aan het langste eind: het versloeg AFC met 2-1.

 

Overige stand:

5. DWS

6. Vitesse/AGOV

7. De Graafschap

8. FC Utrecht

9. DOVO

10. SC Heerenveen/Emmen

11. ARC

12. FC Zwolle

13. Haaglandia

14. d’Olde Veste’54

15. KNVB onder 16 jaar

16. GVAV Rapiditas

 

Beste speler:

Rannick Schoop is door de commissie, die de beste speler beoordeelt op het Cor Bakker C1 Toernooi, uitgeroepen tot het grootste talent van het evenement. René Arendse gaf tijdens de prijsuitreiking namens de commissie aan dat de keuze unaniem was. ‘Een mooie techniek, veel snelheid en een prima inzet heeft hij vandaag laten zien’, sprak Arendse namens de commissie. De speler van SC Heerenveen/Emmen nam niet alleen de bijbehorende trofee in ontvangst, maar ook een shirt van SC Heerenveen voorzien met alle handtekeningen van het eerste elftal.

Alle uitslagen zijn hier te downloaden

Foto’s van dit evenement zijn te vinden in:

fotoalbum

mijnalbum

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top