logo Olde Veste

1e bekert tegen Alcides, FVC en PKC’83

Nieuwsbericht

De tegenstanders van de bekerronde voor het eerste team d’Olde Veste’54 zijn bekend. Het team speelt tegen Alcides (hoofdklasse zondag), FVC uit Leeuwarden (Noord, 1e klasse zondag) en PKC’83 uit Groningen (Noord, 1e klasse zaterdag). Op 20 en 21 augustus is de eerste speelronde. De tweede speelronde staat gepland op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 augustus. De laatste poulewedstrijden zijn op 27 en 28 augustus. De nummers een en twee van de poules plaatsen zich vervolgens voor de knock-outfase van het districtsbekertoernooi. Vanaf deze fase nemen ook de 32 topklasseclubs deel.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top