logo Olde Veste

Contract trainer Dames 1 d’Olde Veste’54 verlengd

Nieuwsbericht

Het contract tussen d’Olde Veste’54 en Yahya Yahya Gholam, hoofdtrainer van Dames 1, is verlengd. Yahya heeft nu een goed jaar het eerste damesteam onder zijn hoede. ‘Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Een leuke, jonge en ambitieuze groep, waarmee ik goed heb samengewerkt het afgelopen jaar’.

De resultaten van de laatste maanden laten zien dat er een stijgende lijn is. ‘Volgend seizoen gaan we met z’n allen hard werken om het niveau nog verder omhoog te krijgen. De groep is erg jong (19 jaar gemiddeld). Dit betekent dat we de aankomende jaren een erg goede basis hebben om onze doelen te behalen. Voor volgend seizoen is promotie naar de derde klasse de doelstelling. Daarna willen we binnen drie seizoenen bovenin meedraaien in de tweede klasse.’

Deze laatste opmerking wordt gesterkt door het feit dat er een goede lichting aan zit te komen. Het huidige MC1-team, dat dit seizoen uitstekend heeft gepresteerd, vormt de basis voor het team in de nieuwe junioren B-competitie. ‘En over drie jaar zijn er speelsters klaar om het eerste damesteam te versterken.’ Ook voor de nog langere termijn ziet Yahya het zitten. ‘Afgelopen seizoen waren er maar liefst 2 junioren- en 4 pupillenteams.’

De gesprekken met d’Olde Veste gingen goed. ‘Ook het bestuur streeft naar prestatiegericht voetbal binnen de damesafdeling en wij zitten wat dat betreft op één lijn.’

Richard List van de damescommissie is content met de contractverlenging. De ingeslagen weg bleek de juiste te zijn. ‘Aan het begin van vorig seizoen hebben we het doel gesteld om de kwaliteit van de totale afdeling te verbeteren. Het beleid moest meer aansluiten bij de doelstelling van de herenafdeling van v.v. d’Olde Veste’54, dus mogelijkheden voor prestatiegericht en recreatief voetbal. Terugkijkend op afgelopen seizoen kunnen we concluderen dat we een goede stap in de juiste richting hebben gemaakt’.

‘Volgend seizoen verwachten we weer een spannend en gezellig seizoen waarbij voorop staat dat talentvolle speelsters vanaf de jongste jeugd in passende competities kunnen spelen en dat de recreatieve speelsters op hun niveau moeten kunnen voetballen met minstens zoveel plezier’.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top