logo Olde Veste

Eerste activiteiten open dag bekend

Nieuwsbericht

De opening van het nieuwe voetbalseizoen 2011-2012 op vrijdag 2 september wordt een feestelijke. Het kunstgrasveld 2 wordt dan tevens officieel het hoofdveld van d’Olde Veste’54 en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan.

Op het sportcomplex zijn dan diverse actitiveiten voor jong en oud. Nog niet alle activiteiten zijn vastgelegd, maar een aantal wel. Zo is er overdag (’s middags) een wedstrijd tussen moeders van kinderen in de F- t/m C-categorie tegen hun eigen kinderen. Verder zijn er diverse spingkussens op het complex.

De opening van het hoofdveld is een bijzondere: een wedstrijd tussen leden van het sponsorcollectief (dan heet deze groep sponsors Business Club Olde Veste) tegen het oude befaamde Magix Six team. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

In de loop van de komende weken wordt er meer over deze open dag bekend gemaakt.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top