logo Olde Veste

Afsluiting seizoen

Nieuwsbericht

 

 

Het seizoen 2010-2011 zit er formeel op. Vrijdagavond 24 juni was de afsluiting van het seizoen voor vrijwilligers en supporters. Een feestje, georganiseerd door het bestuur en de supportersclub, met een barbecue en karaoke. Zo’n honderd vrijwilligers en supporters met of zonder partner waren aanwezig. De supportersclub was zeer content met de komst van zes personen van de 55+ groep.

Het seizoen zit er dus op. Maar:

– Trainen kan tot en met 2 juli 2011

– Daarna is het clubgebouw alleen open op de donderdagavond van 19.00 tot 22.30 uur  (er mag dan ook nog getraind worden) op de zaterdag is het clubgebouw van 13.00 tot 17.00 uur open ( men kan dan ook trainen).

– Het clubgebouw en de velden zijn gesloten van 24 juli tot 6 augustus (ook geen trainen).

Dan  is het écht het einde van het seizoen. Het nieuwe seizen start op 6 augustus. Althans voor het eerste team, dat dan de training hervat. Op 13 augustus is de eerste oefenwedstrijd thuis tegen MSC.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top