logo Olde Veste

Foto’s voor presentatiegids én krant

Nieuwsbericht

Regie bij de opstelling

 

Het moment

 

Henk Bergsma stelt zich ook op

 

Op het bordes bij de monumentale villa Rams Woerthe

 

Op veld 2, volgend seizoen hoofdveld, in de uittenues

 

Een nieuwe fotograaf binnen de club?

 

Er wordt volop gewerkt aan de nieuwe presentatiegids. Dinsdagavond werden de foto’s genomen van de selectie van het eerste elftal van d’Olde Veste’54. Er werd gezocht naar een typisch Steenwijker achtergrond en die werd gevonden in (park) Rams Woerthe, waar fraaie foto’s werden gemaakt. ‘Thuis’ op het kunstgrasveld werden vervolgens foto’s van het nieuwe uittenue genomen.

Een primeur is dat d’Olde Veste’54 een eigen huis-aan-huis krant gaat uitgeven. Deze krant wordt een week voor de ‘officiële’ opening van het seizoen 2011-2012 op vrijdag 2 september verspreid. Deze opening gebeurt in de vorm van een open dag voor alle leden, sponsors en supporters van d’Olde Veste’54 met overdag een programma voor de jeugd en ’s avonds voor de senioren.

De krant is een nieuw historisch moment voor onze vereniging. De presentatiegids en de krant worden samengesteld door de pr- en communicatiecommissie, die in januari van start is gegaan.

Vrijdag tijdens de extra ledenvergadering geeft deze commissie een toelichting over wat er afgelopen half jaar is gedaan en wat voor verdere plannen er op het gebied van pr- en communicatie zijn.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top