logo Olde Veste

Gezamenlijk lopen met Avondvierdaagse

Nieuwsbericht


Donderdagavond is de slotavond van de Wandelvierdaagse. De nieuwe bestuursgroep Evenementen van d’Olde Veste’54 heeft het initiatief genomen om volgend jaar met een nog grotere groep van Olde Veste spelers, te wandelen. ‘Tijdens het 50-jarig in 2004 bestaan hadden we een grote groep. Dat zorgde voor een goede uitstraling van de vereniging naar buiten toe. In de daaropvolgende jaren slonk de gezamenlijke groep in en lopen er diverse groepjes. Nu we zo’n grote vereniging zijn, moet het toch mogelijk zijn om met een grotere groep deel te nemen’, zegt René Arendse van de bestuursgroep Evenementen.

Avondvierdaagse-deelnemers, die volgend jaar graag namens d’Olde Veste’54 willen lopen, kunnen zich opgeven bij hun leiders. Mensen, die graag willen begeleiden, kunnen zich opgeven bij Hetty Hanekamp, hetty@factor-h.nl.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top