logo Olde Veste

Kevin Strampel aanwinst selectie 1e elftal

Nieuwsbericht

Kevin Strampel komt de hoofdmacht van vv d’Olde Veste’54 versterken. De 23-jarige middenvelder speelt vanaf zijn 17e in het eerste van Delfstrahuizen, waar hij woonachtig is. Zijn hele jeugd heeft Kevin bij Delfstrahuizen gevoetbald. De aanwinst heeft zin in het nieuwe seizoen bij d’Olde Veste: ‘Een jonge ploeg met veel leeftijdsgenoten, die samen proberen om volgend seizoen niet op de tweede, maar op de eerste plek in de eerste klasse terecht te komen.’

Naast Kevin werd eerder al bekend gemaakt dat Wilko Vroege de selectie komt versterken. Wilko komt van Steenwijkerwold, waar hij zijn hele jeugd heeft gespeeld.

In de selectie zijn ook spelers uit het tweede en A1 opgenomen: Paul Hilbink (2e), Jacco Schaap (2e), Kevin de Vries (A1) en Yannick Kattenberg (A1).

Eerder werd afscheid genomen van Hassan Elghazi, die naar MSC vertrekt, van Mans Loman, die in een lager elftal gaat spelen, en van Martijn Romkema. Ruweal Heijmans gaf vorige week aan dat hij volgend seizoen bij vv Steenwijk verder gaat.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top