logo Olde Veste

OV 1 wint 3e nacompetitiewedstrijd

Nieuwsbericht

Het eerste elftal van d’Olde Veste’54 heeft de derde nacompetitiewedstrijd gewonnen met 4-3 van DZC’68. Al in de 2e minuut had Mans Loman een grote kans om OV op voorsprong te brengen, maar zijn kopbal ging niet in het net. In de 10e minuut kwam de tegenstander op voorsprong door een fraaie solo van Jordi Adriaanse. In dezelfde minuut had Mans Loman kans om OV op gelijke hoogte brengen, maar hij mikte de bal naast het doel. In de 40e minuut was het wel raak voor OV en Mans Loman na een kopbal: 1-1. In de eerste helft kwam OV op voorsprong na een prachtig schot van Gossen Smit, die in de kruising belandde.

In de tweede helft bouwde OV de voorsprong uit tot 3-1 na een doelpunt van Edwin Maters, die vanuit de draai goed inschoot. OV had vele kansen en had meer doelpunten moeten maken. Achterin werd het slordiger en DZC’68 kreeg een aantal kansen. Een doelpunt bleef niet uit: 3-2. Een paar minuten later zorgde Marne Bakker na één van de goede voorzetten van Jakko Veenstra er voor dat de marge weer op 2 kwam: 4-2. In de slotminuut bepaalde DZC’68 de eindstand: 4-3.

Tijdens de wedstrijd kregen Mans Loman en Hassen Elghazi publiekswissels. Zij speelden hun laatste thuiswedstrijd. Mans gaat volgend seizoen in het derde spelen, Hassan speelt volgend seizoen bij MSC.

Zaterdag komt het eerste team niet in actie. De concurrenten wel. Mocht DVS’33 winnen, dan blijft het in de hoofdklasse en d’Olde Veste en DZC’68 in de eerste klasse. DZC’68 is al uitgeschakeld. Mocht DVS’33 puntenverlies lijden, dan valt de beslissing zaterdag 11 juni als d’Olde Veste’54 in Ermelo op bezoek komt.

Foto’s staan in het fotoalbum.

Een samenvatting is te zien op youtube.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top