logo Olde Veste

Uitslagen Toren Trophy Euro Sportring Toernooi

Nieuwsbericht

Het Toren Trophy Euro Sportring Toernooi is zeer succesvol verlopen. Prachtig weer, misschien iets te warm en iets te veel wind, goed voetbal en opgewekte gezichten. Het was een drukte van belang op de velden en in en om het clubgebouw met meer dan 600 gasten.

De Olde Veste teams drongen niet door tot de finale, wel een ander team uit Steenwijk: vv Steenwijk C1, dat de finale met 3-2 verloor van KZC’08 uit Klazienaveen. In de D-leeftijd werd het een buitenlands onderonsje: Vivild IF uit Denemarken tegen USA Clichy uit Frankrijk, dat de Fransen wisten te winnen met 0-3. In de E-leeftijd stond nog een team van USA Clichy in de finale. Het team nam het op tegen FC Türkiye uit Duitsland en won met 1-2. In de B-leeftijd werd Vivild IF eerste door SC Groessen te verslaan.

Alle uitslagen staan op www.torentrophy.nl

Foto’s van Henk Bergsma staan in het fotoalbum. klik hier.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top