logo Olde Veste
Concept trainingsschema

Concept trainingsschema

Nieuwsbericht


Beste trainers en leiders,

Het trainingsschema voor het seizoen 2011-2012 is in concept klaar. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met een ieders wensen. Helaas is het niet altijd mogenlijk om aan ieders wensen te voldoen, hopelijk hebben jullie daar begrip voor. Jan Smook en Johan Dolstra, zijn hier vele uren mee zoet geweest om een schema in elkaar te zetten. Zoals jullie kunnen zien is het nog steeds concept, waarbij wel de opmerking dient gemaakt te worden dat er bijna geen veranderingen meer mogelijk zijn, want elke verandering brengt weer een andere verandering teweeg.

Het overzicht is hieronder te downloaden:

Concept trainingsschema 2011 2012

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top