logo Olde Veste

Eerste bekerduel 20 augustus thuis tegen Alcides

Nieuwsbericht

De indeling voor de nieuwe bekercompetitie is bekend gemaakt door de KNVB afdeling noord. Zoals u als trouwe bezoeker van onze site wel weet, is ons eerste elftal ingedeeld bij Alcides (Meppel), FVC en PKC. Het eerste speelt op zaterdag 20 augustus thuis tegen hoofdklasser Alcides uit Meppel en op zaterdag 27 augustus thuis tegen het naar de eerste klasse gedegradeerde PKC. Dinsdagavond 23 augustus speelt het uit naar zondag eersteklasser FVC uit Leeuwarden.

Het tweede mag ook deelnemen, als gevolg van het winnen van een periodetitel in de afgelopen competitie. Het speelt tegen Noordscheschut, Hollandscheveld en SVM uit Marknesse. Noordscheschut zat vorig jaar bij het eerste in de competitie, maar is gedegradeerd. Hollandscheveld speelt derde klasse D en SVM Marknesse in de vierde klasse A.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top