logo Olde Veste

Opleiding tot pupillen- en juniorenscheidsrechter

Nieuwsbericht

In september starten wij bij d’Olde Veste’54 met een opleiding tot pupillen- en juniorenscheidsrechter. Graag willen wij iedereen die belangstelling heeft voor deze opleiding vragen zich aan te melden bij descheidsrechterscommissie of bij Roelof Wever (roelofwever@oldeveste.com). Pupillenscheidsrechter is al mogelijk vanaf 12 jaar, dus lijkt het je leuk om een wedstrijd te fluiten, meld je dan aan. Wil je eerst nog meer informatie, neem dan contact met ons op.  Hoe meer kandidaten zich aanmelden, des te makkelijker wordt het voor de scheidsrechterscommissie om iedere zaterdag voldoende scheidrechters in te kunnen plannen, want d’Olde Veste’54 is voor en van iedereen.

De eerste les is op vrijdag 23 september; de tweede op vrijdag 7 oktober. De lessen beginnen om 18.00 uur.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top