logo Olde Veste
Roelof Luinge op Open Dag

Roelof Luinge op Open Dag

Nieuwsbericht

Voormalig topscheidsrechter Roelof Luinge zal bij de opening van het nieuwe voetbalseizoen 2011-2012 en de opening van kunstgrasveld als hoofdveld op vrijdag 2 september zijn. Hij zal de bijzondere wedstrijd tussen leden van het sponsorcollectief (dan heet deze groep Business Club Olde Veste) tegen het oude befaamde Magix Six team fluiten. Deze wedstrijd is de opening van het ‘nieuwe’ hoofdveld en begint om 19.00 uur.

De gehele dag zijn er activiteiten voor jong en oud op het sportcomplex. Zo is er overdag (’s middags) een wedstrijd tussen moeders van kinderen in de F- t/m C-categorie tegen hun eigen kinderen. Verder zijn er diverse spingkussens op het complex.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top