logo Olde Veste
Menno van Dam nieuwe trainer B1

Menno van Dam nieuwe trainer B1

Nieuwsbericht

De technische commissie van d’Olde Veste’54 is er in geslaagd om een nieuwe trainer te vinden voor onze getalenteerde B1-selectie. De nieuwe trainer heet Menno van Dam, 28 jaar, en beschikt over een rijk voetbal- en trainersverleden. Als speler heeft hij onder andere gevoetbald bij: Heerenveen, Cambuur Leeuwarden, BVO Veendam, Harkemase Boys, Eintracht Nordhorn (D), en momenteel speelt Menno in de 1e selectie van MSC, onder trainer Leo Blom, geen onbekende bij d’Olde Veste’54.

Als trainer is hij werkzaam geweest bij onder andere de SC Cambuur/SC Heerenveen, waar hij assistent-trainer was van de B1-junioren, trainer bij de voetbalschool van Cambuur en Heerenveen, docent van de KNVB en bij enkele amateurverenigingen. Menno is in het bezit van TC2.

‘Wij hebben met Menno een trainer binnengehaald die de visie van onze vereniging verder kan uitbreiden, en een welkome versterking is van ons trainersgilde’, aldus Andries Huberts van de Bestuursgroep Technische Zaken.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top