logo Olde Veste

Nieuwe presentatiegids en Olde Veste Voetbalkrant

Nieuwsbericht

Voorzitter Jan Broer overhandigde voor de wedstrijd van het eerste team tegen PKC’83 de eerste presentatiegids van het seizoen 2011-2012 én de Olde Veste Voetbalkrant aan de selectiespelers uit. De presentatiegids verschijnt jaarlijks. Voorheen was deze bestemd voor de sponsoren en voor de bezoekende clubs en de verenigingen waar het eerste elftal op bezoek komt. Dit jaar wordt de gids ook bij de leden van d’Olde Veste’54 verspreid.

Uniek is de Voetbalkrant. Deze is speciaal uitgegeven in verband met de seizoensopening op vrijdag 2 september en huis aan huis verspreid in Steenwijk en omgeving. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging dat de club zelf een krant uitgeeft. Mede dankzij de sponsors die in deze krant adverteren, kon deze krant worden uitgebracht.

De presentatiegids is hier te downloaden

De voetbalkrant is hier te downloaden

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top