logo Olde Veste

Seizoensopening op vrijdag 2 september

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 heeft vrijdag 2 september de seizoensopening met diverse activiteiten, presentaties en wedstrijden. Tijdens deze dag wordt het kunstgrasveld 2, dat met ingang van het nieuwe seizoen als hoofdveld van het eerste elftal gaat dienen, geopend. Deze dag is voor sponsoren, leden en alle andere belangstellenden.

Er is ’s middags en ’s avonds van alles te doen voor jong en oud. De dag begint om 14.00 uur. Voor de jeugd tot 12 jaar zijn er springkussens, goal schieten en de kinderen kunnen worden geschminkt. Verder is er een competitie van voetvolley van zelf samengestelde teams. Iedereen kan hieraan meedoen. Van 15.00 tot 16.30 uur is er om het half uur een voetbalclinic, er is een tennisveld en een competitie om de penaltybokaal.

Tevens is de presentatie van de Olde Veste Expres, een touringcar waarover de vereniging dankzij hoofdsponsor Hellinga mag beschikken.

Dat gebeurt allemaal buiten. In het clubgebouw zijn er ook doorlopende activiteiten. Er is een fotogalerij, er draait een film over de historie van d’OIde Veste’54 en uiteraard zijn hier versnaperingen en drankjes verkrijgbaar.

 

Wedstrijden
Om 18.00 uur is er een wedstrijd tussen meisjes van MC2 en hun moeders en een wedstrijd tussen de jongens van D1 en hun vaders. Om 18.30 uur is de officiële opening van het hoofdveld door voorzitter Jan Broer. Tevens worden de nieuwe sponsorborden langs het hoofdveld onthuld. Om 18.45 uur is de presentatie van het eerste elftal en aansluitend, om 19.00 uur, is de wedstrijd op het hoofdveld tussen het befaamde Magic Six en een team samengesteld uit leden van de Business Club Olde Veste. De Magic Mini’s vormen de line-up. De wedstrijd zal door niemand minder dan oud-topscheidsrechter Roelof Luinge worden gefloten.

Na deze wedstrijd kunnen belangstellenden in het clubgebouw gezamenlijk de interland Nederland-San Marino bekijken, die om 20.30 uur begint.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top