logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 1 medekoploper na 2 wedstrijden

d’Olde Veste’54 1 medekoploper na 2 wedstrijden

Nieuwsbericht

Het eerste elftal van d’Olde Veste’54 is na de 1-0 winst thuis op AZSV, zaterdag 10 september, medekoploper in de eerste klasse Oost. De wedstrijd leek op een 0-0 stand af te stevenen. Tot de goal waren er weinig kansen en de strijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld.

De goal van Sander Couperus na een prima voorzet van Clint Kruisweg in de 74e minuut werd de verlossende. In het laatste kwartier waren er nog kansen voor d’Olde Veste, maar ook AZSV kwam vaak gevaarlijk voor de goal van keeper Richard Strijker.

Na twee competitieronden heeft d’Olde Veste’54 de volle buit: 6 punten uit twee wedstrijden en is het medekoploper, samen met SDV Barneveld.

Foto’s van Jacob Westra zijn hier te zien

Foto’s van Henk Bergsma zijn hier te zien

Een uitgebreid wedstrijdverslag van Yannick Kattenberg is hier te lezen

Een samenvatting van deze wedstrijd is hier te zien:

Het tweede team won overtuigend met 0-5 bij Oranje Nassau. Het derde team verloor thuis nipt met 3-4 van DESZ 2.

A1 won in de slotminuut met 3-2 van DCG, B1 speelde 1-1 gelijk bij LSC 1890, C1 verloor kansloos met 8-1 van PH, D1 won de derby tegen vv Steenwijk met 2-1 en E1 verloor kansloos met 1-6 van Emmen.

Opvallende uitslagen waren C5 tegen Ens C2: 12-1 en Joure D3 tegen Olde Veste D3: 1-11.

Bij de dames/meisjes was er een knappe overwinning van Dames 1 tegen Flevo Boys Dames 2: 5-0. MB1 won in een matige wedstrijd met 2-1 van Meppel, MC1 boekte een fraaie 0-6 winst in De Blesse en ook MC3 en D9M wisten te winnen.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top