logo Olde Veste
d’Olde Veste’54 heeft shop

d’Olde Veste’54 heeft shop

Nieuwsbericht

d’Olde Veste’54 heeft een eigen shop. Initiatiefnemer Gerrie Timmerman had de winkel met een fraaie kledinglijn, vaantjes, petten, sjaals en gadgets donderdag ingericht, zodat de shop tijdens de open dag geopend kon worden. Gerrie had over belangstelling niet te klagen: er is al veel gekocht en besteld. Ook zaterdag was er volop belangstelling in het winkeltje dat zich bij de ingang meteen links bevindt.

Hieronder een fotoimpressie van de shop:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top