logo Olde Veste
Grote Clubactie van start

Grote Clubactie van start

Nieuwsbericht


Aanstaande zaterdag gaat het weer van start: De Grote Clubactie.

Alle leden van Olde Veste mogen vanaf deze dag weer loten verkopen. De loten zijn € 3,00 per stuk, waarvan € 2,40 voor Olde Veste. Dus wanneer we met elkaar 1.000 loten verkopen betekent dat € 2.400,00 voor onze clubkas. En dat moet een makkie zijn: in 2010 zijn 2.375 loten verkocht! Top toch. Daar kunnen we gave activiteiten van organiseren.

De uitdaging voor dit jaar is 2.500 loten. Voor degene die de meeste loten verkoopt, hebben we een mooie prijs in gedachten. We houden jullie op de hoogte van de stand via de nieuwsbrief.

In de postbakjes van ieder team liggen intekenlijsten. Op dit formulier kunnen jouw buren, ouders, opa en oma aangeven hoeveel loten ze willen kopen. Dat formulier lever je weer in bij je leider. Een paar weken daarna krijgt je de lijst terug met de loten. Jij geeft de loten aan de mensen die op jouw lijst staan, die mensen betalen jou voor de loten. De lijst en het geld lever je weer in bij je leider. Eitje dus. Speciaal voor de topverkopers, die meer lijsten nodig hebben staat hier een exemplaar die je kunt downloaden.

Je kunt hier ook de spelregels voor De Grote Clubactie vinden. Let op: verkopen mag vanaf zaterdag 10 september. Niet eerder, dat zou niet eerlijk zijn voor andere clubs in Steenwijk.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top