logo Olde Veste
Herfstvoetbalkamp bij d’Olde Veste’54

Herfstvoetbalkamp bij d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Soccerfreestyle Sport Management houdt in samenwerking met d’Olde Veste’54 een Herfstvoetbalkamp van maandag 24 oktober t/m woensdag 26 oktober. Dit kamp is bedoeld voor alle kinderen van 6 t/m 14 jaar, zowel jongens als meisjes, uit heel Steenwijk en omstreken.

De samenwerking tussen Soccerfree Style Sports management en d’Olde Veste ‘54 is gebaseerd op één gezamenlijk doel; spelplezier! Het voetbalkamp biedt de deelnemers een onvergetelijke voetbalvakantie waarbij spelplezier, kwaliteit en voetbalontwikkeling centraal staan.

Meer informatie hierover is te vinden op http://www.voetbalkampnederland.nl/. Hier kunnen de kinderen zich inschrijven. Doe dat snel, want vol is vol!

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top