logo Olde Veste
Winnaars seizoensopening

Winnaars seizoensopening

Nieuwsbericht

Wat een weertje afgelopen vrijdag. En gelukkig hielden we dat de hele dag. De activiteiten die er waren voor de opening van het voetbalseizoen hadden daardoor letterlijk een gouden randje! De jeugd leefde zich ’s middags uit op het springkussen, het doel-met-gaten, de voetbalclinic van Erik Nieuwenhuis, voetvolley, en op de vrije velden met een gewoon partijtje.

Wat je ook kon doen was zo hard mogelijk schieten op een doel met snelheidsmeter. Bas de Jonge, speler van D7, schoot het allerhardst en kreeg daarvoor de eerste pet uit de nieuwe Olde Veste lijn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bas de Jonge

 

Richard Strijker in actie

De tweede uitdaging was de Penalty Bokaal. Daar stond niet zomaar een keeper in het doel. Hiervoor waren Richard Strijker en Lennart Burgmeijer gestrikt. De spannende finale werd gewonnen door Sten Toeter uit D1. Scouts van d’Olde Veste: houd Bas en Sten in het oog!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sten Toeter

We spreken nu over een aantal winnaars, maar iedereen bij d’Olde Veste’54 was deze dag winnaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hetty Hanekamp

Voorzitter Bestuursgroep Evenementen

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top