logo Olde Veste
Dames en meisjes naar interland

Dames en meisjes naar interland

Nieuwsbericht

Zo’n 65 dames en meisjes, en 15 begeleiders van d’Olde Veste’54, hebben de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal tegen Engeland beleefd. Om 18.00 uur vertrokken de Olde Veste Expres en zes auto’s van de Parallelweg naar het FC Zwolle stadion.

De Olde Veste Expres onderweg naar Zwolle…

Na het meezingen met het volkslied in een uitverkocht stadion, ging de wedstrijd van start.

Het ging niet zomaar ergens om, de winnaar van het duel zou de eerste plaats in Groep 6 veroveren. Een poule die bestaat uit: Nederland, Engeland, Slovenië, Servië en Kroatië. Binnen het damesvoetbal wordt Engeland gezien als een absolute topploeg.

De dames en meiden van d’Olde Veste’54 zagen in de tweede helft Engeland een penalty missen. Nederland bleef wel de sterkste ploeg op het veld. Helaas werd dit niet in de score uitgedrukt. Hierdoor blijft Nederland 2 punten voorsprong houden op de Engelsen en leider in de groep.

Na afloop van de interland werden er door de speelsters van Oranje enkele ballen, voorzien van handtekeningen, het publiek ingeschoten. De meiden van d´Olde Veste´54 waren er natuurlijk op gebrand zo’n bal te bemachtigen en stelden zich strategisch op.

Eén van de ballen vloog richting ons vak, echter over alle speelsters heen. Gelukkig stond daar nog mama Assink, die de bal wist te veroveren, zodat een blije Ismay met een felbegeerde bal in de tas huiswaarts keerde.

Meer foto´s staan in het fotoalbum.

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top