logo Olde Veste
d’Olde Veste 1 bekerronde verder

d’Olde Veste 1 bekerronde verder

Nieuwsbericht

Het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 is een bekerronde verder. Tegen Urk 2 werd gelijk gespeeld, 1-1, maar d’Olde Veste kwam als winnaar uit de strafschoppenserie.

In de 35e minuut kwam Urk 2 op 1-0 voorsprong. Marne Bakker maakte in de 60e minuut gelijk. Na het fluitsignaal was het nog altijd 1-1 en strafschoppen moesten uitmaken wie een bekerronde verder zou komen.

Doelman Richard Strijker stopte twee penalty’s en de Olde Vestenaren wisten vier van de vijf strafschoppen te verzilveren.

Foto’s staan in het fotoalbum

Een uitgebreider wedstrijdverslag is hier te lezen.

Het vierde seniorenteam is een ronde verder na de 5-2 winst op Nijland 3.

A1 wist met 6-2 te winnen van Urk A1 en is een bekerronde verder. Foto’s van Gea van der Zweerde staan in het fotoalbum.

Een opsteker was er voor C1, dat in de competitie nog niet wist te winnen. De oefenwedstrijd tegen MSC C1 werd met 9-5 gewonnen.

E3 is ook een bekerronde verder na winst op Olyphia E1 (7-1).

Dames 1 bekert ook verder na de 6-3 overwinning op SVBS. MB1 won overtuigend de bekerwedstrijd van WTTC MB1. In Terwispel gingen de meiden met een 0-11 overwinning naar Olde Veste.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top