logo Olde Veste
Gelijkspel d’Olde Veste’54

Gelijkspel d’Olde Veste’54

Nieuwsbericht

Het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 heeft een punt aan het duel tegen WVF over gehouden. Het zwaar gehavende team begon goed aan de wedstrijd. Een schot van Jakko Veenstra in de 17e minuut, dat in het 16-meter gebied door niemand werd geraakt, belandde tegen het net: 1-0. Dezelfde Jakko werd in de 40e minuut zwaar bestraft met een rode kaart na een overtreding. d’Olde Veste moest met 10 man verder en in de slotminuut van de eerste helft had het op 2-0 voor kunnen komen, nadat Wilko Vroege doorbrak. Hij werd behoorlijk geraakt door de keeper van WVF, maar er was al gefloten voor buitenspel.

In de tweede helft werd het steeds moeilijker voor d’Olde Veste. WVF drong aan, maar wist geen grote kansen te creëren. d’Olde Veste’54 hielp WVF zelf aan een doelpunt. Een te korte terugspeelbal in de 70e minuut op keeper Richard Strijker betekende dat hij in moest grijpen met als gevolg een strafschop, die prima werd binnen geschoten. Het was voor d’Olde Veste vechten voor een punt. Al had het ook 2-1 kunnen worden na een kans van Tieme Smook. Uiteindelijk bleef het 1-1.

Foto’s staan in het fotoalbum.

Hieronder is het videoverslag van videodeboer:

Een uitgebreider wedstrijdverslag volgt later.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top