logo Olde Veste
Klinkende overwinning 1e; periodetitel 2e

Klinkende overwinning 1e; periodetitel 2e

Nieuwsbericht

Het eerste selectieteam van d’Olde Veste’54 heeft zaterdag 29 oktober een klinkende 6-0 overwinning geboekt op Dos’37. Al vroeg in de wedstrijd, in de 4e minuut, kwam d’Olde Veste op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van Dos’37. Zo’n vroege goal kwam goed uit: het team kreeg veel ruimte om goed combinatiespel op de mat te leggen. Binnen een half uur was het al 4-0. Een hoge bal van Jacco Schaap, die op tijd tussen keeper en lat daalde (24e minuut), een harde voorzet van Jacco Schaap werd bij de 2e paal door Edwin Maters binnen geschoten (28e minuut) en dezelfde Edwin Maters schoot nog geen twee minuten later een afvallende bal hard in.

In de tweede helft kon d’Olde Veste vrijuit spelen, goed combineren. Er waren voldoende kansen. Twee werden verzilverd. Een voorzet van Wouter Bult op Wilko Vroege in de 58e minuut: 5-0 en een prachtig doelpunt van Jacco Schaap in de kruising in de 60e minuut. Dos’37 kon slechts een paar plaagstootjes uitdelen.

Een klinkende overwinning dus.

Foto’s van Henk Bergsma

Foto’s van Jacob Westra

Sander Couperus schreef een uitgebreid wedstrijdverslag: Schaap legt Dos’37 lam!

Een videoverslag van Video De Boer is hier te zien:

Ook goed nieuws van het tweede team, dat na de 3-1 winst de periodetitel in de wacht wist te slepen. Bas Holleboom schreef een uitgebreid wedstrijdverslag.

C2 zorgde voor een competitiestunt door in en tegen Steenwijkerwold C1, de ongeslagen koploper, met 4 -3 te winnen na een 2- 0 achterstand bij rust.  Wat een vechtlust lieten de jongens in de tweede helft zien. Ze kwamen terug op 2 -2, waarna Steenwijkerwold door een buitenspelgoal met 3-2 voorkwam. De mouwen werden nog eens opgestroopt en de achterstand werd vlak voor tijd naar een 4-3 overwinning omgebogen.

 

.

 

Deel dit bericht

share op facebook  

Warning: Use of undefined constant nws - assumed 'nws' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/oldevest/public_html/archief/wp-content/themes/weblicity/single.php on line 77
Top